Wat wij gaan realiseren voor u bij Bouwerkgelijkheid,

 

Stap 1: Zoeken

Na een gesprek met ons bij detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid, om een goed beeld van u te krijgen van zowel uw kwaliteit en ervaring als Zzp'er, binnen de bouw sector, stellen we een wervingsplan op. Vervolgens gaan we op zoek naar passende aannemers, waarbij we gebruikmaken van de bekende wervingskanalen, maar natuurlijk ook van onze eigen database en uitgebreide netwerk.

 

Stap 2: Vinden

U kunt zelf kiezen uit welk deel van de de selectie onder de aannemers aan ons detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid overlaat. Uiteraard  voert u de uiteindelijke gesprekken met ons door, en de aannemers in eigen huis. Maar wij bij detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid doen dat voor u, dan houden we u natuurlijk nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Stap 3: Volgen

De contracten worden of zijn dan getekend voor de eerste werkdag nadert. Dossier gesloten voor detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid Nee hoor. We ondersteunen u en uw nieuwe aannemer graag bij het inwerkproces. Na een afgesproken periode volgt de eindevaluatie. Pas als we weten dat beide partijen tevreden zijn, beschouwen wij van detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid de plaatsing pas als geslaagd.

 

Stap 4: Werving en selectie

Indien gewenst voeren wij voor u als Zzp'er de volledige werving en selectie uit bij iedere aannemer. Hierbij is het ook mogelijk om de salarisadministratie aan detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid over te laten. Dit is inclusief de bijbehorende risico’s. U krijgt altijd betaalt op de afgesproken datums die zijn afgesproken, maar wel alleen voor de gewerkte uren en krijgt wekelijks een factuur van ons.

 

Stap 5: Professionele ondersteuning

detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures, optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice binnen detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid. Kortom, we zijn een solide detacheringsbureau Bouwerkgelijkheid en heeft de juiste professionele partners.