Wij van Bouwwerkgelijkheid zijn de nieuwe aanstormende bemiddelaars op het gebied van detacheren van ZZP'ers in de Nieuwbouw, Verbouw, en renovaties.

 

 

Binnen de bouwsector zijn wij op zoek, en is er veel behoefte aan goede nieuwbouw, verbouw, en renovatie ZZP'ers . Er zijn volop genoeg carrièrekansen en de arbeidsvoorwaarden zijn beter dan ooit. Met een groot netwerk van mooie opdrachtgevers helpen we jou snel verder. We kijken voor jou en je collega's, in welk vakgebied en bouwbedrijf je wilt werken, kan soms zijn dat je bij de ene wel naar je zin hebt en de andere niet, dat proberen wij, in en uit te sluiten, of het nou een middelgroot of klein bouwbedrijf is. Heb je de behoefte aan zekerheid? Dan kom je bij ons bij detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid voor de opdrachtgever aan de slag als ZZP'er. Wij van Bouwwerkgelijkheid kennen detachering in de bouw als geen ander en vinden altijd een opdracht of opdrachten voor jou als ZZP'er Heb je interesse, klik op de link en schrijf je in bij ons,

Inschrijven Bij Bouwwerk Gelijkheid En we nemen zo snel mogelijk contact op met u.


Werken bij Bouwwerkgelijkheid

 

 

Al het goede vloeit voort van elkaar, en vooral in de goede samenwerking met elkaar, Zoals jullie als ZZP'ers bij de opdrachtgever en met ons Bouwwerkgelijkheid. Je werkt als ZZP'er bij ons detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid en voert opdrachten uit bij één van onze opdrachtgevers binnen de bouw, verbouw, en renovaties uit , 

 

 • Jij bepaalt waar je werkt, en voor wie je wilt werken, wij als Bouwwerkgelijkheid leggen je niks op over wat wel en niet mag, we leggen alleen contact en contract vast voor je en de rest mag je zelf doen en overleggen, zolang het maar de werkzaamheden zijn omtrent de afspraken die zijn gemaakt. 
 • Voor een langere tijd op één plek blijven of juist niet? Het kan allebei. Je gaat aan de slag bij één of meerdere organisaties of afdelingen. de afspraken worden gemaakt op het moment wij het eens zijn tussen jou en Bouwwerkgelijkheid.
 • Jouw ontwikkeling en langdurigheid vloeit voort uit de samenwerking en werkzaamheden met ons als detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid, je hebt dan toegang tot onze portal online en wordt persoonlijke contacten onderhouden door een of meerdere werknemers van ons bij detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid.

   

 • Stap 1: Zoeken

  Na een gesprek met ons bij detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid, om een goed beeld van u te krijgen van zowel uw kwaliteit en ervaring als ZZP'er, binnen de bouw sector, stellen we een wervingsplan op. Vervolgens gaan we op zoek naar passende aannemers, waarbij we gebruikmaken van de bekende wervingskanalen, maar natuurlijk ook van onze eigen database en uitgebreide netwerk.

   

 • Stap 2: Vinden

  U kunt zelf kiezen uit welk deel van de de selectie onder de aannemers aan ons detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid overlaat. Uiteraard  voert u de uiteindelijke gesprekken met ons door, en de aannemers in eigen huis. Maar wij bij detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid doen dat voor u, dan houden we u natuurlijk nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen.

   

 • Stap 3: Volgen

  De contracten zijn getekend en de eerste werkdag nadert. Dossier gesloten voor detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid Nee hoor. We ondersteunen u en uw nieuwe aannemer graag bij het inwerkproces. Na een afgesproken periode volgt de eindevaluatie. Pas als we weten dat beide partijen tevreden zijn, beschouwen wij van detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid de plaatsing pas als geslaagd.

   

 • Stap 4: Werving en selectie

  Indien gewenst voeren wij voor u als ZZP'er de volledige werving en selectie uit bij iedere aannemer. Hierbij is het ook mogelijk om de salarisadministratie aan detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid over te laten. Dit is inclusief de bijbehorende risico’s. U krijgt betaalt alleen de gewerkte uren en krijgt wekelijks een factuur van ons.

   

 • Stap 5: Professionele ondersteuning

  detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide detacheringsbureau Bouwwerkgelijkheid en heeft de juiste professionele partners.